Hoppa till huvudinnehåll
     

HjärnSmart Feelgood- & fokusweekend för företagare och entreprenörer

Älskar du att driva företag?

Boka in dig på vårens fokus- & feelgoodhelg där du tillsammans med andra företagare och entreprenöriella ledare får grotta ner dig i ditt eget företag, ditt ledarskap och livet som företagare. Här får du inspiration, kunskap och hjärnsmarta verktyg som hjälper dig och ditt företagande att nå en hållbar nivå! Den här helgkursen är anpassad till dig med eget företag eller som är anställd i en drivande/ledande position.

Du kan komma själv eller tillsammans med kollegor eller en affärsvän. Kursprogrammet är baserat på neuroledarskap och hjärnans grundläggande principer. Det passar dig, som inte bara inte bara vill utveckla ditt personliga ledarskap, utan också vill lyfta din organisation och dina medarbetare till en ny nivå. Diskussioner, grupparbeten och interaktion inom gruppen skapar ger möjligheten att utbyta erfarenheter och kunskaper. Kursen körs av Selinder&co i samarbete med BDIS.

Om du har frågor om kursen eller upplägget är du välkommen att mejla till fredrika@selinder.co alternativt finns mer info på www.selinder.co