Hoppa till huvudinnehåll
     
08:30-11:30
IRL med mycket avstånd (max 7 pers)

Introduktionskurs till HjärnSmarta Du & den bästa versionen av dig

Tid: 08:30 - 11:30

Pris: 2995kr 995kr (med Corona-rabatt som gäller fram till 31 oktober 2021)

I kurspaketet ingår en introduktionskurs på 3h där vi träffas i grupp på plats samt en 30 dagars omprogrammering som sker hemifrån men med stöttning av gruppen och kursledaren.

Information om kursen:
Visst är det intressant att vi uppdaterar programvaran i våra mobiler, datorer etc men väldigt få uppdaterar programmet som hjärnan kör? De flesta vet inte ens att det är möjligt och dessutom enkelt. Hur ofta ställer du dig själv frågan: Är min hjärna uppdaterad till den bästa versionen av mig och med det senaste programmet som verkligen gynnar mig? Äger du kontrollen över ditt sinne och dina tankar?

Hjärnan kan vara din bästa vän om du bara ger den rätt förutsättningar. Nu har du möjlighet att med vår introduktionskurs få de grundläggande verktyg och tekniker som krävs för att påbörja din resa. Grunden till tekniken i kursen baseras på bla neurovetenskap och NLP.

Det är en enorm game-changer när du vet HUR du omprogrammerar din hjärna och det med nya, stärkande verktyg.

Din hjärna och ditt sinne är det mest kraftfulla verktyget du äger, och det som på riktigt leder till en varaktig förändring i ditt liv. Det bästa är att det är enkelt, ingen rocket science och det startar med dig. Är du redo för en förändring?

Varmt välkommen att boka din plats. Har du frågor vänligen kontakta Jeanette.
jeanette.stigebrandt@bdis.se

Obs: Vi arbetar aktivt med att safety går först, trots att vi ses IRL och ser till att våra kurser följer Folkhälsomyndighetens råd. Vi begränsar därför antalet deltagare per tillfälle.